dimecres, 7 de setembre del 2011

Inici curs 2011-2012

Sembla que va ser ahir quan estàvem a punt d'iniciar les vacances d'estiu i les portes de l'escola es tancaven al curs 2010-2011 i ara estem a punt d'obrir aquestes mateixes  portes al nou curs 2011-2012.Nous alumnes a P3 ,noves aules i nous professors .El curs comença el dia 12 de setembre amb algunes novetats:
1-Desapareix la sisena hora ,per tant ,els nens sortiran tots a les 12,per la qual cosa des de l'AMPA hem reinstaurat el nou servei d'esplai de matí(de 12:00 a 13:00).Durant aquesta hora els nens podran gaudir d'un programade diferents activitats  diàries.El preu serà de 20€ mensual(bonus a disposició de les famílies a Caixa Madrid(Rural)) o de 2€ diari.
2-Continuarem amb l'acollida matinal (de 8:00 a 9:00 ),l'esplai  de tarda(de 17:00 a 19:00) i com no el servei menjador.Aquest curs passat, econòmicament, ha estat difícil per tothom i agraïm l'esforç de tots . Aquest nou que pronte començarem, continuarà sent molt díficil i des de la junta de l'AMPA estem fent tot el possible per mantenir tots els serveis que disposa actuelment la nostra escola i que pensem que són molt necessaris per a tots els pares que treballen i volen concil.liar la vida familiar i la laboral. Per això ,demanem la col.laboració de tothom apuntant als nens al menjador,als esplais i a les activitats extraescolars que estem programant i que properament els passarem la informació per a fer-ho possible .
3-L'agenda escolar té una novetat:en les primeres pàgines veuran escrit el règim intern de l'escola ,el calendari escolar del curs 2011-2012(festes,vacances,etc)i la carta de compromís .
4-Estem acabant de concretar les activitats extraescolars que venim oferint a la nostar escola(tenis,escacs,bàsquet,batuca i anglès.Com a novetat estem mirant també música i intel.ligència emocional(passarem horaris i preus a les famílies properament).
4-Tenim nou equipament deportiu(xandall d'hivern  i equip d'estiu).Es va aprovar en consell escolar el canvi de l'equipament, ja que aprofitant que es volia  posar el nom de l'escola i el seu logotip real es va buscar models i preus on la relació qualitat-preu fos la millor per a les famílies.Com ja vam posar en aquest blog i en les botigues habituals la venda d'aquesta equipació es fa a Sports Alegre( Base)Aquest va ser el motiu principal però recolzat per moltes queixes de les famílies sobre el que s'estava usant de feina un temps.Aquelles famílies ,però,que tinguin el "vell equipament" poden continuar usant-lo en aquest curs.
Bé ,molts de canvis per aquest curs que iniciarem ,però, la junta de l'AMPA queda a la disposició de totes les families que tinguin algun dubte,idea,queixa ...etc.


Bon curs a tothom i benvinguts al nous!!!!

VENDA DE LLIBRES curs 211-2012

La venda de llibres tindrà lloc els dies 6 i 7 de setembre al menjador escolar de 18:00 a 20:00.S'ha de portar el justificant de l'ingrés corresponent al curs del nen.També es donaran els llibres de recicaltge (cal portar el justicant).
No s'entregaran els llibres si no s'ha fet l'ingrés de l'import corresponent.Els preus dels llibres per curs estan penjats a les botigues habituals del poble i a la mateixa caixa.

NOTA: tots els llibres han de ser REVISATS pels pares abans de forrar-los o escriure el nom  del nen ,ja que si no NO ES CANVIARAN!!!